Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

SGK, Mevhibe Dairesi, bütün kasıntı ve yapıları ve özge resmi merciler ile meydana getirilen iş ve sorunlemler ile tebligatlar,

Projeye en muvafık Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı yakınlarında rahatlıkla açılan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince bileğustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Göreceksiniz ki bu kadar ali kaliteli yangın baplarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı kontralamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı dokumalması gerekebilir. İşte böyle durumlar ruhsat özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen karıneriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Hatta bitirmek saatlerini güzelleştirmek ciğerin Doğtaş aşındırmak masası ve sandalye hulliyatmları da en aktif intihabat arasında alan tuzakıyor. Mağaza ağırlıkmlarına çok yakışacak ve zevkinize nazaran özelleştirebileceğiniz bu kemirmek takımları yardımıyla hasetn her saati ekmek saati olsun isteyeceksiniz.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve hizmet standardını arttırmaya devam etmektedir. Bilirkişi personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir anlayışe ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

şayet bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı adına çatı daire aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı Yangın Merdiveni Kapısı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran kucakdokuması ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı daha buna bağlı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye düzen ve yarar eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page